Welkom bij Tasty Present

Chocolade cadeaus

Home » Geefmomenten » Chocolade cadeaus

Wat is leuker dan een cadeau krijgen? Een mooi cadeau mogen geven! Met Sinterklaas, met Kerst of op een voor jou of jouw bedrijf speciale datum. Als je een cadeau geeft, breng je eigenlijk jouw waardering over. Een cadeau geven, is waardering tonen. En met wat kun je beter je waardering tonen, dan met heerlijke chocolade.

Natuurlijk kun je een chocoladeletter geven van de Hema of Tony Chocolony, met een leuk kaartje erbij. Maar aan de letter kan de ontvanger niet zien dat het van jou afkomstig is. Al die letters zijn exact hetzelfde. Daar komt onze expertise om de hoek kijken. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau ook echt jóuw cadeau is. Hoe we dat doen? Dat kunnen we op heel veel manieren doen!

Chocolade bedrukken

Wat vind je van een chocoladeletter met jouw logo, een chocoladecijfer met jouw naam of een bonbon met jouw eigen logo? Wij hebben jarenlang ervaring met een eigen ontwikkeld procedé, waarmee we elk beeld haarscherp kunnen afdrukken op chocolade. In één kleur, of zelfs full color. Bedrukte chocolade? Ja, wij zijn de expert in het bedrukken van chocolade. Of het nu gaat om een luxe chocoladeletter met jouw logo, luxe chocoladeletters met een boodschap, mini chocoladeletters met een logo, bonbons met een logo of bonbons met een foto. Wij maken het! We maken hierbij uitsluitend gebruik van de allerbeste Belgische chocolade van Barry Callebaut. Hoge kwaliteit fair trade chocolade, maar dan met jouw eigen stempel. Zie deze pagina voor meer informatie over het bedrukken van chocolade.

Chocolade telegram

Hoe leuk zou het zijn om een eigen tekst in chocolade te versturen? Dat kan! Met onze eigen Chocotelegram®. De Chocotelegram® is een unieke wijze om een eigen boodschap over te brengen aan de ontvanger, in chocoladeblokjes. Je kunt een eigen chocolade telegram samenstellen, bestaande uit letters, cijfers, diverse symbolen en zelfs gekleurde iconen. De letters, cijfers en symbolen zijn melkchocolade en de spaties zijn witte melk chocoladeblokjes. Je kunt hierbij kiezen uit Chocotelegram® met verschillende aantallen blokjes.

De Chocotelegram® kun je voorzien van een eigen inlegger met bijvoorbeeld een logo, of zelfs met een eigen deksel met print. De ultieme persoonlijke waardering. Zie deze pagina voor meer informatie over de Chocotelegram®.

Sinterklaas & kerst chocolade bestellen

Gezien wij zelf onze eigen mallen gebruiken om de beste chocolade te maken, kunnen wij als één van de weinige snel leveren en in de meeste gevallen, in onbeperkte hoeveelheden. Chocoladeletters of -cijfers met of zonder logo, Sinterklaas chocolaatjes, kerst chocolaatjes, bonbons met jouw eigen foto? Wij maken het! Ook met Sinterklaas en ook met Kerst.  Of het nu gaat om ‘standaard’ letters of gepersonaliseerde chocolade, wij leveren doorgaans binnen enkele dagen. En hebben we het niet op voorraad? Dan maken we het speciaal voor jou! Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Sinterklaas. Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Kerst.

Wij maken het niet alleen voor jou, gepersonaliseerd of niet, we kunnen het ook verpakken en versturen naar zoveel adressen als jij wil. Leuke kaart erbij? Geen probleem.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je inbox. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke chocolade geschenken

Bestel razendsnel jouw gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een letter ván chocolade. Kies, upload je afbeelding of boodschap, bepaal je tekst op de wenskaart en geef het afleveradres door; klaar. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

ChocoGiftbox 9 Sinterklaas SeizoenChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 9 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

5,77
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Sinterklaas Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 18 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende Sinterklaas-decoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

10,85
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
Kies de gewenste letter en het formaat. Onze Extra Large letters zijn 200+ gram, Large 175 gram en Medium 80 gram. Je kunt per letter meteen de gewenste hoeveelheid bestellen.
Vanaf 3,12
Chocotelegram 14 GeschenkdoosChocotelegram 06

Breng je persoonlijke wens over in chocolade met onze Chocotelegram! Met 14 chocoladeblokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen. Type eenvoudig jouw tekst door middel van het chocolade-toetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe om jouw persoonlijke chocolade telegram ook echt jóuw cadeau te maken. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.

10,35
Op vooraad!
Pakket van 50 logoblokjesChocoImage 04

Een chocolade blokje, gemaakt van een laagje witte- en melk-chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. De chocolaatjes worden individueel verpakt in een gouden tray met transparante deksel. Hierdoor ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld deze te presenteren op de receptiebalie. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen.

42,00
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!
Sinterklaas Duo 200 gramTasty Present Chocolade Algemeen 03

Is een keuze tussen chocoladeletter en kruidnoten moeilijk? Dan geef je ze toch allebei! Een heerlijke chocoladeletter S melk (80 gram) én een mix van gechocolateerde kruidnoten (120 g), samen in  een mooie geschenksleeve. 

8,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

This site is registered on wpml.org as a development site.