Chocolade cadeaus

Chocolade cadeaus

 

Maak van jouw cadeau echt jóuw cadeau

Wat is leuker dan een cadeau krijgen? Een mooi cadeau mogen geven! Met Sinterklaas, met Kerst of op een voor jou of jouw bedrijf speciale datum. Als je een cadeau geeft, breng je eigenlijk jouw waardering over. Een cadeau geven, is waardering tonen. En met wat kun je beter je waardering tonen, dan met heerlijke chocolade. 

 

Natuurlijk kun je een chocoladeletter geven van de Hema of Tony Chocolony, met een leuk kaartje erbij. Maar aan de letter kan de ontvanger niet zien dat het van jou afkomstig is. Al die letters zijn exact hetzelfde. Daar komt onze expertise om de hoek kijken. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau ook echt jóuw cadeau is. Hoe we dat doen? Dat kunnen we op heel veel manieren doen!

 

Chocolade bedrukken

Wat vind je van een chocoladeletter met jouw logo, een chocoladecijfer met jouw naam of een bonbon met jouw eigen logo? Wij hebben jarenlang ervaring met een eigen ontwikkeld procedé, waarmee we elk beeld haarscherp kunnen afdrukken op chocolade. In één kleur, of zelfs full color. Bedrukte chocolade? Ja, wij zijn de expert in het bedrukken van chocolade. Of het nu gaat om een luxe chocoladeletter met jouw logo, luxe chocoladeletters met een boodschap, mini chocoladeletters met een logo, bonbons met een logo of bonbons met een foto. Wij maken het! We maken hierbij uitsluitend gebruik van de allerbeste Belgische chocolade van Barry Callebaut. Hoge kwaliteit fair trade chocolade, maar dan met jouw eigen stempel. Zie deze pagina voor meer informatie over het bedrukken van chocolade.

 

Chocolade telegram

Hoe leuk zou het zijn om een eigen tekst in chocolade te versturen? Dat kan! Met onze eigen Chocotelegram®. De Chocotelegram® is een unieke wijze om een eigen boodschap over te brengen aan de ontvanger, in chocoladeblokjes. Je kunt een eigen chocolade telegram samenstellen, bestaande uit letters, cijfers, diverse symbolen en zelfs gekleurde iconen. De letters, cijfers en symbolen zijn melkchocolade en de spaties zijn witte melk chocoladeblokjes. Je kunt hierbij kiezen uit Chocotelegram® met verschillende aantallen blokjes.

 

De Chocotelegram® kun je voorzien van een eigen inlegger met bijvoorbeeld een logo, of zelfs met een eigen deksel met print. De ultieme persoonlijke waardering. Zie deze pagina voor meer informatie over de Chocotelegram®.

 

Sinterklaas chocolade & kerst chocolade bestellen

Gezien wij zelf onze eigen mallen gebruiken om de beste chocolade te maken, kunnen wij als één van de weinige snel leveren en in de meeste gevallen, in onbeperkte hoeveelheden. Chocoladeletters of -cijfers met of zonder logo, Sinterklaas chocolaatjes, kerst chocolaatjes, bonbons met jouw eigen foto? Wij maken het! Ook met Sinterklaas en ook met Kerst.  Of het nu gaat om ‘standaard’ letters of gepersonaliseerde chocolade, wij leveren doorgaans binnen enkele dagen. En hebben we het niet op voorraad? Dan maken we het speciaal voor jou!

Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Sinterklaas.
Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Kerst.

Wij maken het niet alleen voor jou, gepersonaliseerd of niet, we kunnen het ook verpakken en versturen naar zoveel adressen als jij wil. Leuke kaart erbij? Geen probleem.

 

Offerte of nog vragen?

Vul ons offerteformulier in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je inbox. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier.