Welkom bij Tasty Present

Chocolade kerstgeschenken versturen per post

Home » Tasty Present » Chocolade kerstgeschenken versturen per post

Chocolade kerstgeschenk per post versturen

Het meest persoonlijke “geven” is natuurlijk zélf jouw kerstgeschenk persoonlijk overhandigen. In de auto stappen, aanbellen bij de gelukkige ontvanger en met een persoonlijke kerstwens jouw relatiepakket overhandigen. Dat kan als je maar enkele collega’s of klanten persoonlijk wilt bedanken. Maar helaas, dat is niet iedereen gegeven. Of de tijd ontbreekt, of de afstand is dusdanig groot dat het praktisch onuitvoerbaar is. Of het zijn er zó veel, dat je het persoonlijk bezorgen simpelweg niet binnen enkele dagen voor elkaar krijgt. Zelf relatiegeschenken in grote aantallen afleveren , of kerstgeschenken bij alle medewerkers op dezelfde dag thuis bezorgen, dat wordt bij echt grote aantallen schier onmogelijk.  Tasty Present biedt je graag een voordelig en passend alternatief; bezorging per post. Wij ontwikkelen het merendeel van onze chocolade kerstgeschenken om eenvoudig per post te kunnen versturen. Goed verpakt, met zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Om niet onnodig het milieu te belasten.

Bezorging in goede handen

Bij bezorging door Tasty Present kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Dat kan meerdere pakketten op één adres zijn, een pallet op een of méér adressen. Maar het kan uiteraard ook per pakket; één geschenk, of enkele geschenken, bijvoorbeeld voor meerdere mensen van een afdeling. Of het er één, drie of drieduizend zijn, dat maakt weinig verschil, dat handelen we graag voor je af. Het bezorgen van jouw chocoladegeschenken, dat is waar we goed in zijn. Onze “brievenbus post” geschikte chocolade kerstgeschenken, dit zijn bijna al onze geschenken, worden bij individuele bezorging door DHL of PostNL verpakt in een op maat gemaakte kartonnen verzendverpakking. Niet een “one size fits all” doos, waarbij veel loze ruimte is, en we dus eigenlijk “lucht”versturen. Voor de meeste kerstkado’s hebben we passende verpakkingen, deze zijn zó ontwikkeld, dat deze de bezorging in ongeschonden staat van jouw chocolade kerstgeschenk bij de ontvanger garanderen. Gaat het toch een keer fout, breuk of beschadiging, dan doen we doorgaans niet moeilijk. Laat het ons even weten, we vinden ongetwijfeld een oplossing, ondanks het feit dat wettelijk het risico op breuk bij de verzender ligt.

Meerdere kerstgeschenken op één of enkele adressen

Bestel je grotere aantallen, die je niet bij individuele ontvangers wilt laten bezorgen, ook dan hebben wij passende verzendverpakkingen. Wij verpakken dan de omdozen (dozen waarin bijvoorbeeld 10 chocolade kerstgeschenken verpakt zijn) in speciaal daarvoor ontwikkelde verzenddozen. Uiteraard kunnen dit soort zendingen niet door middel van brievenbuspost worden verzonden, maar met pakketpost.  Ook hier versturen we geen lucht, maar zuiver het product in passende dozen. Uiteraard zodanig dat in normale gevallen de zending ongeschonden en op tijd bij de ontvangers komt.

Palletverzending

Echt grote aantallen kunnen uiteraard het beste op een pallet worden bezorgd. Met palletverzending, bij bestellingen vanaf ongeveer 500 stuks, heb je de meeste zekerheid dat jouw kerstverrassingen ongeschonden worden afgeleverd. Bij palletverzending worden de geschenken niet meer extra verpakt, dat is ook niet nodig. Dit is trouwens de meest milieuvriendelijke manier van verzenden, hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van extra verzendverpakkingsmateriaal.

DHL express of een speciale koerier

Wij versturen doorgaans per DHL. Meer zekerheid kan je toevoegen door te kiezen voor express-bezorging. Hier is een bepaald tijdslot mogelijk. Bijvoorbeeld als je jouw kerstgeschenken echt ‘s morgens nodig hebt op kantoor, bijvoorbeeld voor jouw geplande kerstviering. Wil je bij dit soort gevallen echt 100% leveringszekerheid, kies dan voor een koerier. De prijs zal je vaker verbazen. Als je het belang afweegt tegen de leveringszekerheid (zelfs een bepaald tijdstip is dan mogelijk), dan is de keuze snel gemaakt.

Niet alleen in bezorgen zijn we goed

Trouwens niet alleen in het bezorgen tot bij de ontvanger zijn we goed. Ook in het bedenken, maken en personaliseren van een assortiment heerlijke chocolade verrassingen excelleren we. Of het voor Kerstmis is, Sinterklaas, een marketing actie, Valentijn, Moederdag of een verjaardag. Tasty Present presenteert in haar webshop (www.tastypresent.nl) een super mooi pakket aan chocolade kerstgeschenken, de meeste geschenken kunnen we per stuk voor je personaliseren, inpakken en per adres versturen.

Kan je toch niet vinden wat je zoekt, of heb je zelf een speciaal idee of een bepaald product dat je zoekt? Neem contact met ons op. Vul het offerteformulier in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele werkuren een passend voorstel.

Kerstchocolade

We leven op dit moment in het “ik”-tijdperk. Alles wat men momenteel bestelt is gepersonaliseerd. Of het nu een I-phone hoesje, een tapijt of een auto is; overal kan je tegenwoordig het design kiezen, het interieur of de kleur. Het “Henri Ford principe”; de lopende band, waarbij ieder exemplaar wordt gestandaardiseerd en precies hetzelfde wordt gemaakt, is niet meer relevant in de huidige tijd. En al zeker niet in de wereld van de chocoladegeschenken. Dat is natuurlijk ook het mooie van chocolade, het is een product, mits met de hand gemaakt, waarbij geen enkele praline of bonbon, geen reep of tablet hetzelfde is. Dat is voor iedereen die zich wil onderscheiden natuurlijk een belangrijk gegeven; afwijken van alle andere beschikbare cadeaus. Iedereen zoekt naar dat ene speciale cadeau, dat chocolade kerstgeschenk waarbij de ontvanger ziet dat de besteller er aandacht aan heeft besteed.

Kerstchocolade mag niet anders zijn. Een geschenk voor Kerstmis, voor relaties, familie of klanten, moet altijd uniek zijn.  Je wilt met een chocolade kerstgeschenk verrassen, opvallen en iemand verblijden.  Onze ervaring is dat dit niet gebeurt met een simpel en universeel supermarktproduct. Let wel, we hebben het niet over de kwaliteit, die is over het algemeen vrij goed. We hebben het hier over het verrassingseffect. Dat effect is nu eenmaal minder, als de ontvanger zelf de waarde kan afleiden van de algemene verkrijgbaarheid, of zelfs de prijs exact kan bepalen doordat men zelf het product dagelijks tegenkomt in het winkelschap.

Zeg méér dan alleen Merci

Opvallen doe je door exclusiviteit van het cadeau of door het opvallende karakter van het geschenk. Wil je méér zeggen dan allen “Merci”? Schrijf dan jouw eigen kerstwens in chocolade. Een zoete, verleidelijke wens in chocolade blokjes; iedere letter, ieder cijfer of symbool is gemaakt van heerlijke melkchocolade. 100% Belgische chocolade met het duurzaamheidscertificaat van Cocoa Horizons. Beter  voor de mens, zowel de cacaoboer als de ontvanger, als voor het milieu. Tijdens het bestelproces typ je gewoon jouw tekst met het toetsenbord. Je ziet precies de letters of karakters in chocolade op je scherm verschijnen. Heb je een korte of een lange chocolade boodschap, maak je eigen tekst, er is volop keus. Zowel in de lengte van de boodschap als in de prijs. Vanaf enkele Euro’s kan je jouw kerstboodschap al overbrengen in chocolade. Wat dacht je van MERRY XMAS, of verstuur je liever een langere boodschap? Bijvoorbeeld; FIJNE KERSTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR.  Jij bepaalt hoe je tekst er uitziet, hoe lang deze is en wat jouw kerstgeschenk mag kosten.

Jouw eigen kerstfoto op chocolade

Wil je echt feestelijk jouw kerstwensen overbrengen? Doe dat met (in) chocolade. Ook hier geldt; het geschenk moet uniek zijn en opvallen. Wij hebben diverse chocoladegeschenken die je kunt bedrukken met je logo of foto. Jij bepaalt wat er op jouw chocolade kerstgeschenk  moet worden geprint. Wij zorgen dat dit op een perfecte manier gebeurt. Per stuk uniek en zó scherp, dat je denkt dat de print op papier is gemaakt in plaats van op chocolade.  Je kunt kiezen uit chocolaatjes, bonbons of pralines, grote chocoladetabletten of een kerstboom van chocolade. Stuk voor stuk een lust voor het oog (het oog wil immers ook wat hebben), maar zeker verrukkelijk van smaak. Een ding is zeker; wij doen nooit concessies aan de scherpte van de print of aan de kwaliteit van de chocolade.

Een kleinigheid voor Kerstmis op de bureau van collega’s of medewerkers

Ben je op zoek naar een kleinigheid voor jouw medewerkers of collega’s? Een kerstkadootje dat je rond de feestdagen bij iedereen op de bureau kunt leggen, of wil je een klein uitdeelgeschenkje kopen? Ook dan ben je bij Tasty Present aan het juiste adres. Wat dacht je van een doosje met vier logobonbons?  Je wilt geen logo? Dan kan je deze vier bonbons ook van een foto voorzien. Een superleuk en super lekkere verrassing. Is vier bonbons niet genoeg? Je kunt ook kiezen uit 6, 9, 12, 16 of 18 bonbons met logo of chocolade met foto.  Wil je het nóg specialer maken? Voeg aan jouw afbeelding of foto op chocolade leuke kerstdecoraties toe; een kleurrijk gedrukte kerstboom op chocolade, een Santa, hulstblaadjes of een sneeuwpop. Kies deze bedrukte kerstchocolaatjes in de editor (tijdens jouw bestelling op onze website). Voeg naar hartenlust deze gekleurde kerstchocolaatjes toe aan jouw foto chocolade kerstgeschenk of Chocotelegram®.

Chocolade kerstboom of kerstkaart

Jouw kerstwens op een kerstkaart, maar dan een kerstkaart van chocolade? Dat kan in de vorm van een briefkaart, een rechthoek. Maar je kunt ook kiezen  voor een chocolade kerstboom. Beide uitvoeringen van onze ChocoShapes (chocolade vormen) zijn volledig naar wens te bedrukken. En dan bedoelen we niet een simpele opdruk in één kleur. Nee, je kunt er op drukken wat jij wilt; een foto, een afbeelding, een logo of tekst. Tijdens het bestellen kun je jouw kerstboom of chocolade wenskaart helemaal zelf vormgeven. Je upload gewoon jouw foto. Vult het aan met een andere afbeelding of jouw gewenste tekst. En maakt jouw kerstkaart of kerstboom precies zoals jij het graag wilt.

Kerstgeschenken versturen per post

Je wilt je chocolade kerstgeschenken ook nog per adres versturen? Geen punt. Stuur ons jouw adressenlijst. Wij versturen jouw kerstgeschenken op het door jou gekozen moment naar één of tienduizend adressen. Omdat wij bij het ontwerp van onze geschenken rekening houden met verzending, kunnen we jouw chocolade kerstgeschenken supersnel versturen via brievenbuspost. Dit is de meest voordelige verzendoptie. Denk wel aan de drukte bij de DHL of PostNL rond de feestdagen. Liever twee dagen te vroeg bezorgd, dan één dag te laat. Laat ons weten wat je wensen zijn, wij adviseren je graag hoe je een geslaagde kerstgeschenken actie van A tot en met Z kunt uitvoeren, zonder al te veel werk aan jouw kant.

Alvast Happy Holidays!

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke kerstgeschenken

Bestel razendsnel jouw chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een prachtige kerstboom. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

Chocolade Kerstboom Christmas Joy (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 01

Een wel heel sfeervolle Kerstbedrukking. Wat is er mooier dan jouw relaties, familie of vrienden te verrassen met deze chocolade kerstboom 'Christmas Joy'. De ontvanger zal er samen met naasten,  liefst bij de open haard,  lekker van genieten.  Gemaakt van chocolade van topkwaliteit. Niet alleen heerlijk, ook eerlijk. 100% duurzaam geproduceerde chocolade met Cocoa Horizons certificaat. Per stuk te bestellen, en op de meest voordelige wijze, postbezorging via brievenbus, te versturen, dat kan naar één of duizend verschillende adressen.

8,75
Op vooraad!
Chocotelegram 14 Merry XmasChocotelegram 04

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.

10,35
Op vooraad!
ChocoShape Kerstboom melk 175 gramTasty Present Chocolade Algemeen 01

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.

9,95
Op vooraad!
ChocoGiftbox 9 Kerst SeizoenChocoGiftBox 01

9 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

5,77
Op vooraad!
Tasty Present Chocolade Algemeen 02

Kleurig en fleurig, een Kerstdesign bij uitstek; Pine Tree. Je kunt deze per stuk bestellen, mooi verpakt in een luxe venster-geschenkverpakking. Leuk om deze chocolade kerstboom naar al jouw collega’s, klanten of medewerkers te versturen.  Of je er nu één bestelt, of duizend. Wij kunnen ze op één adres afleveren, of per adres. Eventueel nog voorzien van jouw eigen wenskaart.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 12 Kerst Seizoen 132 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 12 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

7,23
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Kerst Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 18 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

10,85
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

This site is registered on wpml.org as a development site.