Welkom bij Tasty Present

Op zoek naar een gepersonaliseerd chocolade geschenk voor jouw afdeling?

Home » Geefmomenten » Op zoek naar een gepersonaliseerd chocolade geschenk voor jouw afdeling?

Meer mensen tegelijk verrassen

Een relatiegeschenk dat afgeleverd wordt op een afdeling, wordt meestal niet verdeeld, simpelweg omdat het niet deelbaar is. Of uit gemak neemt de baas het mee naar huis. Laat dat nu net niet de bedoeling zijn van jouw afdelingsgeschenk! Hiervan moeten de ontvangers, liefst gezamenlijk, kunnen genieten. En bij voorkeur ook nog meteen na ontvangst. Op de afdeling, met z’n allen. Wat komt chocolade dan toch als geroepen…

Goede chocolade vindt iedereen lekker

Chocolade wordt niet alleen heel erg gewaardeerd (gegarandeerd door méér dan 90% van de Europese bevolking), maar het is ook nog eens  feestelijk, sfeervol en roept bij het genieten ervan gevoelens van geluk op. Het is toch super als je dát met een relatiepakket of chocolade verrassing voor jouw medewerkers of klanten kunt bereiken? En het mooie is, een verrassing voor een afdeling is al vanaf een relatief bescheiden bedrag te produceren. Uitgangspunt; welk cadeau je ook kiest, zorg ervoor dat het deelbaar is en gewaardeerd wordt door de overgrote meerderheid van de ontvangers.

Laat ze samen genieten van jouw chocolade wenstekst

Niks wenskaartje, wat is er nou leuker dan jouw wenstekst in chocolade? Jouw eigen Chocotelegram(r). Kies –  afhankelijk van het aantal ontvangers – voor een kleine of een grote variant van deze bekende chocolade boodschap. Ook het budget heb je helemaal zelf in de hand. Een uitgebreide tekst of een wat kortere; ze kunnen beide even krachtig zijn. Zéker als je jouw wenstekst in chocola voorziet van je eigen bedrijfslogo. Zoek je een gepersonaliseerde boodschap in chocolade voor een kleine afdeling of een grote, stel met de beschikbare chocoladeblokjes jouw eigen tekst samen.

Van klein naar groot: alles is mogelijk

Je kunt al kiezen voor een Chocotelegram(r) met 7 chocolade letterblokjes (karakters). Als voorbeeld: de kreten BEDANKT of TOPPER spreken toch al voor zich? Als je nog een blokje beschikbaar hebt in je tekst, dan voeg je er met hetzelfde gemak jouw eigen bedrijfslogo aan toe. Dat printen we dan voor je op één of meer chocoladeblokjes. Dat is toch een superleuk cadeau voor een afdeling? Heb je meer mensen te fêteren, dan kies je met hetzelfde gemak een grotere versie van ons chocolade telegram. Je kunt namelijk ook kiezen voor een chocolade boodschap verdeeld over twee, drie of vier rijen van 7 chocoladeblokjes.

Echt indruk maken

Wil je nóg meer verrassen of weet je dat de afdeling uit een grotere groep medewerkers bestaat, dan kun je ook kiezen voor een luxe metalen blik van 5 x 7 blokjes. Of wat dacht je van het luxe Chocotelegram(r) van 60 blokjes; 5 rijen van 12 chocoladeletters , chocoladecijfers of chocolade karakters. Dat is toch bijna een krantenartikel, zó groot? Stel je voor, jouw eigen gepersonaliseerde chocoladegeschenk, misschien zelfs met jouw eigen logo in kleur erin, komt binnen bij de ontvangers op de afdeling. Na het openen van de mooie geschenkverpakking ligt de hele tekst voor iedereen leesbaar in de luxe doos. Geheid, vóórdat er ook maar één chocoladeletter van wordt gesnoept, wordt de tekst aan iedereen aanwezig nog eens extra “geshowd”. Stel je voor, een Chocotelegram(r) 60 levert je gewoon 60 keer smakelijke aandacht op.

Jouw foto op chocolade, ook die is deelbaar

Jouw afbeelding op chocolade, een foto op chocolade of een hele wenskaart op chocolade. Het mooie is, doordat je kunt kiezen uit diverse formaten is een geschenk voor een grote of kleine afdeling zó te bestellen. Vandaag besteld, meestal vandaag naar de ontvanger verzonden. Per post of DHL, zo gepiept. Ook bij ChocoImage (foto op chocolade) kun je kiezen uit diverse formaten. Door meer of minder blokjes te selecteren, kies je voor een groter of kleiner formaat én heb je de keus uit diverse prijzen. Je kunt zelfs kiezen voor een ChocoImage bestaande uit dubbel zo grote chocolade blokjes. Ook hierbij blijft het chocoladegeschenk op een hygiënische manier deelbaar. Je hoeft niets te breken of met een mes te  kappen of snijden,  iedereen kan gewoon één of meer blokjes uit de geschenkverpakking nemen.

Bedrukte chocoladeblokjes of bedrukte bonbons

Een mooie geschenkdoos met bedrukte chocolaatjes, bedrukte pralines of bedrukte fotobonbons; stuk voor stuk voorzien van een sfeervolle kerstdecoratie, Sinterklaasafbeelding, foto of je eigen bedrijfslogo. Dát kan je iemand wel voorzetten. Smaakvol onder de aandacht komen bij een hele afdeling. Kies zelf uit een (gepersonaliseerde) geschenkdoos, of, als jij dat wilt, als losse bonbons of blokjes geleverd. Je kunt de logochocolade ook laten verpakken in een handzame verpakking (per stuk). Op die manier is het makkelijk uitdelen of presenteren. Zet een schaal met een aantal logopralines op de balie, op de kantinetafel of op de bureaus. Succes verzekerd. Iedere bonbon levert hetzelfde op; voor jou aandacht, voor de ontvanger waardering en een verrukkelijke smaak.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke chocolade geschenken

Bestel razendsnel jouw gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een letter ván chocolade. Kies, upload je afbeelding of boodschap, bepaal je tekst op de wenskaart en geef het afleveradres door; klaar. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

ChocoGiftbox 9 Sinterklaas SeizoenChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 9 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

5,77
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Sinterklaas Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 18 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende Sinterklaas-decoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

10,85
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
Kies de gewenste letter en het formaat. Onze Extra Large letters zijn 200+ gram, Large 175 gram en Medium 80 gram. Je kunt per letter meteen de gewenste hoeveelheid bestellen.
Vanaf 3,12
Chocotelegram 14 GeschenkdoosChocotelegram 06

Breng je persoonlijke wens over in chocolade met onze Chocotelegram! Met 14 chocoladeblokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen. Type eenvoudig jouw tekst door middel van het chocolade-toetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe om jouw persoonlijke chocolade telegram ook echt jóuw cadeau te maken. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.

10,35
Op vooraad!
Pakket van 50 logoblokjesChocoImage 04

Een chocolade blokje, gemaakt van een laagje witte- en melk-chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. De chocolaatjes worden individueel verpakt in een gouden tray met transparante deksel. Hierdoor ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld deze te presenteren op de receptiebalie. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen.

42,00
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!
Sinterklaas Duo 200 gramTasty Present Chocolade Algemeen 03

Is een keuze tussen chocoladeletter en kruidnoten moeilijk? Dan geef je ze toch allebei! Een heerlijke chocoladeletter S melk (80 gram) én een mix van gechocolateerde kruidnoten (120 g), samen in  een mooie geschenksleeve. 

8,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.