Logoblokjes

Jouw bedrijfslogo op chocolade blokjes, hoe cool is dat?  In één kleur of full-color, dat maakt niet uit. Haarscherpe afbeelding. En GEEN clichékosten vanaf 150 stuks. Zelfs in kleine aantallen te bestellen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

LogoBlokjes XL

Jouw logo of een korte tekst op chocolade printen? Of zelfs een combinatie van beide? Een LogoBlok XL is dé oplossing! Op een formaat van 2.8 x 5.6 cm en een gewicht 22 gram vertel je precies wat je wilt, zélfs een mooie foto kan er op. Maak jouw logo onderdeel van een Chocotelegram®. Of zie je liever je chocolade logo als los geschenkje? Dat kan, wij verpakken de LogoBlokXL per stuk of met een aantal in een luxe geschenkzak, voorzien van een luxe kopkaartje met jouw speciale (Sinterklaas- of Kerst-? ) wens. Deel maar uit.......... Los te bestellen vanaf (en in veelvouden van) 100 stuks.


Gewicht: 22g
Afmetingen (LxBxH): 50x25x12mm

Vanaf €0,98 excl. BTW

Logochocolaatjes in mono tray

Een chocolade blokje, gemaakt van een laagje witte- en melk-chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. De chocolaatjes worden individueel verpakt in een gouden tray met transparante deksel. Hierdoor ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld deze te presenteren op de receptiebalie. De chocolaatjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De chocolaatjes zijn vanaf 50 stuks per logo/afbeelding verkrijgbaar. De exacte levertijd is afhankelijk van het gewenste aantal logochocolaatjes; snel of razendsnel.


Gewicht: 11g
Afmetingen (LxBxH): 25x25x12mm

Vanaf €0,76 excl. BTW

Pakket a 100 Logochocolaatjes in mono tray

Een pakket bestaande uit 100 logochocolaatjes die per stuk verpakt zijn. De chocolaatjes worden voorzien van jouw afbeelding of bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de chocolaatjes ideaal om uit te delen op een beurs of evenement. De chocolaatjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1100g
Afmetingen (LxBxH): 221x174x72mm

€89,00 excl. BTW

Pakket a 240 LogoBlokjes

Een pakket bestaande uit 240 logochocolaatjes. De chocolaatjes worden voorzien van de door jouw geuploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De chocolaatjes worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logochocolaatjes zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 2640g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€146,40 excl. BTW

Pakket a 250 Logochocolaatjes in mono tray

Een pakket bestaande uit 250 logochocolaatjes die per stuk verpakt zijn. De chocolaatjes worden gemaakt van een laagje witte en melkchocolade, voorzien van je bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de chocolaatjes ideaal om om uit te delen op een beurs of evenement of om bijvoorbeeld in een vaas af te storten en deze te presenteren op de receptiebalie. De chocolaatjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 2750g
Afmetingen (LxBxH): 221x435x72mm

€222,50 excl. BTW

Pakket a 48 LogoBlokjes

Een pakket bestaande uit 48 logochocolaatjes. De chocolaatjes worden voorzien van de door jouw geuploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De chocolaatjes worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logochocolaatjes zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 528g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€31,20 excl. BTW

Pakket a 50 Logochocolaatjes in mono tray

Een pakket bestaande uit 50 logochocolaatjes die per stuk verpakt zijn. De chocolaatjes worden voorzien van jouw afbeelding of bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de chocolaatjes ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld te presenteren op de receptiebalie. De chocolaatjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 550g
Afmetingen (LxBxH): 221x87x72mm

€44,50 excl. BTW

Pakket a 96 LogoBlokjes

Een pakket bestaande uit 96 logochocolaatjes. De chocolaatjes worden voorzien van de door jouw geuploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De chocolaatjes worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logochocolaatjes zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1056g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€62,40 excl. BTW

Bestel online chocoladeblokjes met jouw foto of logo
Op zoek naar chocolade met logo? Hier kan je diverse uitvoeringen van logo chocolade vinden. Logoblokjes, tabletten. Allemaal uitermate geschikt om een chocolade logo op te printen.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.