Kerst

Kerstmis is beleving; geuren, kleuren én smaak. Chocolade is een verrassing voor groot en klein. Een mooie Kerstster voor in de boom, gevuld met chocolade of een mooi bedrukte chocolade kerstboom. Vraag nu een offerte aan, of bestel nu.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChoCard 4 Kerstmis

Een kerstkaart met smaak: de ChoCard. Niet alleen de kerstkaart is volledig in kerstsfeer, ook de chocolaatjes zijn voorzien van vier verschillende kerstmotieven. Schrijf binnen in de kaart handmatig jouw kerstwens, bestel je een groter aantal dan 100 stuks? Dan bedrukken wij graag jouw kerstkaart met jouw eigen wens. Vanaf 240 stuks kunnen we ook jouw bedrijfslogo (in full colour) erbij plaatsen.


Gewicht: 44g
Afmetingen (LxBxH): 215x130x2mm

Vanaf €4,68 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Christmas + logo

Maar liefst 12 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €8,64 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Christmas Seasonal

Maar liefst 12 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €5,93 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Christmas + logo

Maar liefst 18 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €11,33 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Christmas Seasonal

Maar liefst 18 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €8,90 excl. BTW

ChocoGiftbox 9 Christmas Seasonal

9 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €4,73 excl. BTW

ChocoKerstboom

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x22mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoKerstboom Deco Bruin 175 gram

Sfeer, Kerstmis, feest, iets te vieren; allemaal omschrijvingen die passen bij deze luxe gedecoreerde Kerstboom van heerlijke én eerlijke (duurzaam geproduceerde) melkchocolade, voorzien van Cocoa Horizons keurmerk.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 150x210x20mm

Vanaf €7,09 excl. BTW

ChocoKerstboom Deco Goud 175 gram

Sfeer, Kerstmis, feest, iets te vieren; allemaal omschrijvingen die passen bij deze luxe gedecoreerde Kerstboom van heerlijke én eerlijke (duurzaam geproduceerde) melkchocolade, voorzien van Cocoa Horizons keurmerk.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,09 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Merry Xmas

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 21 - Fijne Kerstdagen

Stuur dit jaar eens geen Kerstkaart, maar een Chocotelegram® naar familie, vrienden, bekenden, collega's of relaties. Deze chocolade Kerstkaart zal zeker in de smaak vallen! De melk- en witte chocolade blokjes vormen samen de chocolade Kerstwens "Fijne Kerstdagen". Het geheel wordt feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,75 excl. BTW

Chocotelegram 30 - Xmas & A Happy New Year

Stuur deze Kerst eens een Chocotelegram® in plaats van het gebruikelijke kaartje! Met 30 chocolade blokjes (3 rijen van 10) is de tekst 'Merry Xmas & a Happy New Year' gevormd. Het geheel wordt feestelijk verpakt in een mooie rode geschenkdoos.


Gewicht: 285g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €16,15 excl. BTW

Geefmomenten - kerst
Kerstmis is het belangrijkste geefmoment van het jaar. Dé tijd voor het kiezen en versturen van smakelijke relatiegeschenken. Gelukkig zijn chocolade cadeaus in, men ontvangt graag een luxe chocolade geschenk, waarvan men met meerdere mensen kan genieten. Onze originele chocolade geschenken zijn bijna allemaal deelbaar, daardoor uitermate geschikt om op kantoor, thuis of op een afdeling uit te delen. Luxe Kerstbonbons, kerst chocolade of luxe chocolade pakketten; voor elk wat wils.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.